OCTUBRE, L'AC77 A...

  • 4 BTT CCat Calaf
  • 4 Atletisme 1/2 Marató St Cugat
  • 11 BTT Roc d'Azur
  • 11 Atletisme 1/2 Marató Reus
  • 18 BTT Tarragona
  • 18 Atletisme Cursa Riudecanyes-AC77
  • 25 BTT Cursa Bellmunt

AMSTEL, MARXES I BTT

Avançant la temporada, poc a poc cada AC77 es va consolidant en cadascuna de les diferents disciplines (ciclistes, s'entén en aquestes èpoques).
Jose Luis Juanes i Jordi Rubio van disfrutar d'un cap de setmana en terres belgues i holandeses, amb l'excusa de pendre part en la Marxa Cicloturista de la Amstel Gold Race. Per altra banda, un bon grup dels marxeros habituals que segueixen el circuit català, es van reunir a Cervera en motiu de la Segarra-Solsonès (Jordi Tardiu, Miquel Gubianas, Jordi Sala, Joan Melich, August Pasqual, Xavi Odena, Pep Figuerola). I finalment, la Copa Catalana de BTT, a Flix, on en Josep Enric, en Juanky Proaño i l'Oscar Sola van pendre part.
Crònica: jordi-rubio.blogspot.com
"...
Doncs amb una grandíssima il.lusió afrontàvem en JoseLuisJuanes i jo aquest viatge, de marcat caràcter ciclo-turista. La Amstel Gold Race, i excursió prèvia per les Ardenes, per una banda, i la visita a Liege, Amsterdam i Anwerpen, per l'altra, han apretat l'agenda, però és el que toca i ens agrada.
..."
Crònica: joanmelich.blogspot.com
"...
Unos 300 ciclistas se reunieron en Cervera para participar en la V Marxa Segarra-Solsonés, la segunda del circuito cicloturista catalán de larga distancia.
..."
Crònica: culitoweb.blogspot.com
"...
Diumenge post-easter amb un fart d'entrenar de collons, tres setmanes que portava en Culito sense apenes tocar la bici, que si viajesito a Irlanda, que si fotre més hores que un rellotge, ah! i la pluja, la punyetera pluja que em va estroncar una setmana santa on tenia previst pedalar molt (a falta de poder fer altres coses més "indoor", oiKmentens?).
..."
Crònica: jereus.blogspot.com
"...
Totalment diferent, el dissabte la Crono, el cirqüit ideal, molt ràpid, el que en teoria permet que no hi hagui gaires diferencies, ja que entre altres coses, en tècnica no soc molt bo!, un ambientasso impresionant, jo sortia el 45, darrera meu el Felix, (del Riudecols), que sortia a 30 segons.
..."