OCTUBRE, L'AC77 A...

  • 4 BTT CCat Calaf
  • 4 Atletisme 1/2 Marató St Cugat
  • 11 BTT Roc d'Azur
  • 11 Atletisme 1/2 Marató Reus
  • 18 BTT Tarragona
  • 18 Atletisme Cursa Riudecanyes-AC77
  • 25 BTT Cursa Bellmunt

CAMP CATALUNYA MANRESA C-X

Aquest 2009, l'AC77 no es tanca a gaires disciplines. Si ben cert és que la majoria d'integrants participa en cicloturistes de carretera, entre temporada qui més qui menys busca alternatives. Ja anireu veient que el BTT, els duatlons-triatlons, els raids d'aventura, curses a peu, seran una constant aquest any...
En Miquel Gubianas ja fa temps dedica l'hivern al ciclocross, modalitat de la que n'és un autèntic fan. Ahir diumenge va participar al Campionat de Catalunya, a Manresa. Començar la competició a 4 de gener és il.lusionant, no?

Crònica : culitoweb.blogspot.com
"...
En un matí tirant a clar al sempre fred plà del Bages, la reunio setmanal de freaks del fang i la
pols (amén d’altres coses que no es poden dir aquí) va ser de les grosses. Casi 30 tios a master 30, ambient de gran cursa i ganes (i roba) renovades que ja era 2009.
Abans que me n’oblidi voldria desitjar molta sort a en Xavi Domènech, company d’equip dels tres darrers anys, fins a aquest 31 de desembre, i gran persona (lo de gran corredor salta a la vista), que passa al Moto Club Segre (crec que es diu així). Estic molt satisfet d’haver compartit amb ell i son pare experiències, comentaris i matins que em fan estar segur que sempre que ens veguem creuarem un bon somriure.
Va, al turron: Arribo tard com sempre i a sobre em foto a xerrar, però bueno, tot i això faig la inscri a temps i començo a desplegar la paradeta. Bikini de melmelada (això és nou), pixarada llaaaaarga, i saltar a sobre del rodillo just després de fer la volta al circuit a peu (como fernando alonso) i en bici. Aue seria una cursa sense descansos ja ho vam veure en els veterans de 40. Mentre fèiem rodillos ens vem colocar a la línia d’arribada, a la segona volta tots feien unes carones que ens van fer presagiar el que ens passaria a nosaltres.
Per cert, gran gran cursa del Senglar Pere Joan Roig que va arribar a posar en apurus al igualment gran Joan Antoni Asensio. Quins paios!
..."