OCTUBRE, L'AC77 A...

  • 4 BTT CCat Calaf
  • 4 Atletisme 1/2 Marató St Cugat
  • 11 BTT Roc d'Azur
  • 11 Atletisme 1/2 Marató Reus
  • 18 BTT Tarragona
  • 18 Atletisme Cursa Riudecanyes-AC77
  • 25 BTT Cursa Bellmunt

AMB PAS FERM

Doncs així avança el club, de cara a un il.lusionant 2009, on noves cares, nova roba i nous reptes se'ns presentaran.
Deixeu-me abans recordar que fa un parell de diumenges, el Ninu i la Mise van recollir alguna copa en el 10k de l'Ametlla de Mar. Sens dubte, la branca atlètica de l'AC77 està en ratxa, com porta per títol el post. El Ninu va guanyar la cursa masculina, després d'un magnífic one-on-one al km7, on va poder agafar un avantatge en un tram ascendent que li va permetre guanyar la cursa. La Mise, progressant en els seus registres, va aconseguir un sòlid 5è lloc que li otorgava copa podium foto i reconeixement, així que...
FELICITATS ALS DOS!!!
I un cop reconegut això, anar avançant, només avançant algunes de les novetats de cara a un 2009 que es veu allà, no gaire lluny.
En primer lloc, felicitar-nos xq la família rosa va creixent. Aquest any serem més, properament anunciarem tots els nous integrants del club. A dia d'avui, parlant només del que és cert i verídic i es pot demostrar, la Gemma Pellissà, el Xavi Molons i el Josep Enric Agustí, passen a engrossar el club de cara a l'any vinent. Si escric això d'aquí 48hores, possiblement la llista sigui més gran.
A més, ja tenim disseny de roba, com podeu veure a sota, roba que esperem estar lluint ja aquest Nadal i abans fins i tot.
Aquesta roba porta algun patrocinador, que ja podem anar avançant perquè el seu suport es va fent efectiu. Bicipark, ubicat a Reus, Vegaster, dins del sector de la construcció, a Barcelona, i Pirsa, centrat en pintura industrial, establerts a Reus, lluiran en l'uniforme AC77 del 2009...mentre que Isotop, amb el seu revolucionari bidó, ens hidratarà durant les curses i fora d'elles.
Així que, de tot això i alguna cosa més, us anirem informant. De moment, i com a activitat de germanor, citar-vos el 23-N, a La Selva del Camp, d'aquí un parell de diumenges, per a fer una suau suau suau Mussara, i després anar a fer un dinar informalíssim on traçarem formalíssimament les primeres intencions de cara al 2009.