• 18 Atletisme Cursa Riudecanyes-AC77
  • 25 BTT Cursa Bellmunt

SEGON ANY I PRIMERS PREMIS

Doncs conclosa la temporada ciclista, ara toca anar a pels 'reptes alternatius'. Alguns segueixen pedalant, però en BTT, o ciclo-cross, o simplement baixant el volum d'entrenament. D'altres es decanten per córrer, asfalt o muntanya, 10000's, mitges-maratons o senceres, en Rafa segueix els seus triatlons, el Proa vol fer raids...El que ja ningú li pot treure a l'AC77 són les seves primeres copes, aconseguides pel Ninu i la Judit, durant aquest 2009, en el nostre segon any de vida.

La Judit, de La Selva ella, va per corredora. Aquest any ha acabat d'explotar, la seva progressió en 2 anys ha sigut espectacular. S'ha endut la Copa Catalana, i va quedar 3º dels Campionats d'Espanya de fons en carretera, a principis de setembre, a Valladolid. Sí sí, es diu ràpid, però a veure qui iguala això! Integrant d'una fuga a principi de cursa, es va disputar amb part del grupet el 3er lloc a l'sprint, i el va guanyar. L'enhorabona!

Aquest final de setembre, també ha reportat els primers podis en l'esglaó més alt. El Ninu, que aquest any ha fet més cursa a peu que mai, recull quan ell més volia els primers fruits. Un 3º en una cursa a Montblanc a principis d'estiu i dos 5º a Vilaplana i Bràfim, ja fa un temps, han sigut simptomàtics. La setmana passada, en un 10000 a Sant Carles de la Ràpita, vencia tot sol a l'arribada. Una setmana després, en una cursa de muntanya entranyable, a Castellvell del Camp, pels camins que van ser els inicis de molts de nosaltres en el BTT, tornava a vèncer, baixant de l'hora per recórrer els 13km de cursa.

I citar també al Rafa, que després de fer un top-ten a l'Ironman de Lanzarote en el seu grup d'edat, al maig passat, quedant-se a les portes de Hawaii, va rematar l'any amb un 4rt lloc en el seu grup d'edat en els Mundials disputats a Holanda, a Almere, prop d'Amsterdam, a finals d'agost.

I amb aquests resultats, i d'altres per venir, esperem, seguim entrenant!