OCTUBRE, L'AC77 A...

  • 4 BTT CCat Calaf
  • 4 Atletisme 1/2 Marató St Cugat
  • 11 BTT Roc d'Azur
  • 11 Atletisme 1/2 Marató Reus
  • 18 BTT Tarragona
  • 18 Atletisme Cursa Riudecanyes-AC77
  • 25 BTT Cursa Bellmunt

MERCAT DE PRIMAVERA


Després d'un primer intent de club durant el 2007, tanquem el primer semestre de 2008 amb bones perspectives. Algun dels pocs però il.lusionants objectius que ens podíem marcar es va fent poc a poc realitat.
Gràcies a les nombroses sortides que hem fet per Catalunya, rodalies i Tailandia, hem pogut contactar amb bastanta de la gent amb qui teníem una bona amistat. L'objectiu de fer d'aquest club un punt de trobada de tothom qui estimi la bici, sigui quina sigui la distància física que ens separi, ens ha permès incorporar ‘oficialment’ tres nous components, l’Oscar, el Miquel i l'Eduard.
L’Oscar ha estat una incorporació inesperada. L’hem conegut aquest any. Ve del btt, que no pot practicar gaire per ‘suggerència’ mèdica. És un clar exemple del que Internet pot fer i del que aquest club vol aconseguir ser, un club del s.XXI. Ens hem conegut per blog, i després coincidit per Reus…i esperem batejar-lo un dia d’aquests per alguna d’aquestes muntanyes que tenim tan a prop. El seu blog és http://omonne.blogspot.com/

El Miquel és un clàssic de les marxes. Si ets nou en això, és molt posible que sigui dels primers que et soni. És de Sabadell, a pedals ho ha provat quasi tot, només li queda muntar un Indurain que corri per pistes d’Scalextric. Però per damunt d’això és un tros de pa amb la ment oberta a inquietants reptes biciclistes, com nosaltres (lo dels reptes, vull dir). El seu blog és http://culitoweb.blogspot.com/
L'Eduard és colega del Miquel, i aquest any està de tornada a això de pedalar. Jo no havia personalment coincidit amb ell a les marxes, fins aquest any a Terres de l'Aigua i a la Bonaigua. Esperem siguin només les primeres de moltes.

Moltes gràcies a tots i a veure si completem una esquadra de luxe pel 2009!!!